Voluntari OVI

iStock_000003424793Medium

Îţi mulţumim pentru interes! De multe ori, derularea cât mai concisă a proiectelor culturale, educaţionale sau în domeniul sănătăţii este o sarcină deosebită, iar noi ne bazăm pe voluntari pentru ca respectivele proiecte să se întâmple.

Prin implicarea ta în activitatea fundaţiei, ne poţi ajuta să ne mărim echipa, să dezvoltăm proiectele, să le transformăm în realitate şi împreună să reuşim să creăm o diferenţă în comunităţile în care le implementăm.

Verificaţi oportunităţile de voluntariat în secţiunea „Oportunităţi curente”.

Pentru a te înscrie în echipa noastră de voluntariat, te rugăm să completezi formularul online.

Mulţumim tuturor celor care au aplicat pentru interesul şi dorinţa de a lucra alături de noi. Formularul tău de înscriere va fi păstrat, iar noi te vom contacta pe măsură ce demarăm noi proiecte care te pot interesa.

Volunarii reprezintă o parte importantă din fundaţia noastră. Pentru aceştia, ca şi pentru noi, rezultatele contează, precum şi binele comunităţii şi viitorul acesteia. Entuziasmul, curajul şi preocuparea lor dau un suflu nou fundaţiei. Din punctul nostru de vedere, tocmai această pasiune este cea care ne ţine împreună şi cea care ne transformă ideile şi valorile în rezultate palpabile.”

Echipa Fundaţiei OVI