Sânâtate

Școala de Fotbal „Constantin Dumitru” locul al doilea în finala Brașov Juniors Cup

Sportivii din grupa 1998 au ocupat locul II la cea de-a cincea ediţie a Braşov Juniors Cup după un meci dificil împotriva celor de la Cautis Steaua Sudului Bucureşti, finală ce s-a încheiat cu scorul 1 – 2.

Copiii de la Clubul de şah, în tabără la Olimp

În perioada 23 – 30 iulie, preşedintele clubul de şah “Alex 2001”, Dan Miţaru, a organizat o tabără de şah în staţiunea Olimp, dedicată tuturor copiilor care au început să joace şah, cu scopul de a-i stimula să participe la competiţii de şah.

Simultan de şah, cu maestrul Rafael Vaganian

Fundaţia „Ovidiu Ioan Dumitru”, în parteneriat cu Primăria oraşului Topoloveni şi Casa de Cultură, au oferit vineri, 6 iulie, o demonstraţie de şah, susţinută de Rafael Vaganian, mare maestru internaţional.

Prima ediţie a Cupei de fotbal „Constantin Dumitru” Topoloveni, Argeș

După încheierea lucrărilor de renovarea a arenei sportive din Topoloveni, judeţul Argeş, baza sportivă a fost inaugurată pe data de 19 iunie, ocazie cu care a găzduit şi prima ediţie a Cupei „Constantin Dumitru” la Topoloveni, dedicată şcolilor de fotbal din judeţul Argeş la categoriile de vârstă 2001 şi 2002.

Află mai multe detalii

Castigatorii primei editii a Cupei “Constantin Dumitru”

La şase luni de la deschiderea Şcolii de Fotbal “Constantin Dumitru” de la Piteşti, proiect susţinut de Fundaţia “Constantin Dumitru”, şcoala a fost gazda primului său turneu, la care au fost invitate echipe din toată ţara. Meciurile au avut loc în perioada 15-17 iunie, pe terenurile “Alcadibo” de la Stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti şi [...]

• Pagina :